27.1.2016

Armoa?

Eikö tässä tarvota jo tarpeeksi syvällä kun remonttimies sooloilee ja vetää satavuotiaat listat säpäleiksi, kylppäriremontti menee yli budjetin ja keittiötä varten pitää ottaa lisää lainaa, jos halutaan sellainen tähän torppaan?

Eikö tässä ihan oikeasti kohta olla jo saatu oma osuutemme vastoinkäymisistä kun vesiputki jäätyi ja superkylmä kausi vei öljyä uunien polttamisesta huolimatta ihan järjettömän määrän?

Eikö ihan oikeasti riitä se, että kylppärin takia tulee muutenkin ylimääräisiä ylläreitä ja kustannuksia ja nyt pitäisi pistää yksi hormi umpeen ja sen vierenen hormi putkittaa juurikin sen kylpyhuoneen takia?

Eikö voisi jo riittää nyt kun tänään pannuhuoneen eteisestä löytyi sentti vettä lattialta ja patteri oli syöpynyt puhki?

Menolippu Timbuktuun, kiitos.

4 kommenttia:

 1. No johan nyt koettelee monilla värkin, toivotaan ettei enää tule niitä kovia pakkasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ettei noin kovat pakkaset palaa enää tänä vuonna, vaikka loppuvaiheessa siihen kylmyyteen alkoi tottuakin.
   Huomenna kurkataan pannuhuoneen eteisessä olevan muovimaton alle ja aletaan kuivattamaan.

   Poista
  2. Tähän onkin entisenä entisen entisöijänä hyvä vastata: hetkittäin harmittaa ja tekis vetästä "mutkat lateksilla suoriksi", vaan pakkaset ovat ohitse, kylppäri on kohta kunnossa ja kevät tulee. Kiitos Aseman miehelle mukavasta rupattelutuokiosta - omat remppamuistot palasivat mieleen 20 vuoden takaa! Uuden saaminen on mukavaa, mutta sen takana on tuhatmiljoonapientänaulaa ja mitä kummallisimpia maaleja irroitettavaksi ja ne vuosisatoja vanhat kestävät liimat! Tsemppiä työllenne! Pitää muistaa, että tätä työtä ette tee vain itsellenne, vaan tuleville sukupolville! (Ei se varmasti lohduta nyt.) Hyvää kevättä! terveisin Marja

   Poista
  3. Kiitos rohkaisevista sanoista, Marja! Palaankin aina jatkossa lukemaan tätä kommenttia kun kaipaan jaksamista tekemiseen. :)
   Nauloja täällä meilläkin on irrotettu varmaan jo tuhansittain, ja (suurimmaksi osaksi) vanerista vapautettu väliovikin on vielä toiselta puolelta niin vahvalla liimalla sudittu, että sen poistamisessa onkin sitten iso homma.
   Yritetään kuitenkin pitää mielessä että tämä talo on meillä vaan lainassa ja seuraavat sukupolvet eivät toivottavasti kiroile meidän valintojamme yhtä paljon kuin me tuon kultaisen 70-luvun remonttitapaa. Latekseista pysytään tosin jo periaatteen vuoksi erossa. :)

   Poista