8.6.2016

Lehdessä

Tänään ilmestyi Karjalaisen juttu asemasta. Aika hyväntuulinen teksti, vaikka vähän ihmeteltiin ohjaamoksi tekstissä muuttunutta toimistoa. Kuvakin oli yllättävän hyvä!
Juttua pääsee katsomaan täällä.

Pakko vielä vähän hehkuttaa tuota ihanaa kiilaferreä, joka on lehden jutussakin päälläni. Poikkean nyt seuraavalla vaatekuvalla hyvin voimakkaasti blogin nykyisestä sisällöstä, mutta kyseinen hamonen ansaitsee saamansa huomion.


Kyseessä on siis kansallispukuja valmistavan Soja Murron ihana modernisointi kiilasarafaanista. Mukava kuin mikä ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin (ja piilottaa kivasti ylimääräiset makkarat ja möhkäleet). Tilasin omani toissavuonna mittatilaustyönä, sillä ihastuin tuohon Susannan työhuoneen maatuskaprinttiin ja turkoosiin väriin.

Muissa uutisissa tänään: meillä on edistytty taas pikkuisen! Löysin Siivouspäivänä Karhunsalon Äijäkirppikseltä ihanan emalisen käsienpesualtaan. Kuvat ovat tähän hätään vähän kehnoja, mutta laitetaan parempia, kunhan allas on joskus paikoillaan.Eikö ole sympaattinen! Ja vielä sympaattisempi on meidän toimiva ja oikeaan paikkaan asennettu pönttö!Vähän siistitään vielä lattiaa pytyn ympäriltä ja laitetaan lopulliset silikonit, mutta nyt ei tarvitse enää pelätä pöntön kippaamista kun havittelee vessapaperirullaa lattialta. Jee!

5 kommenttia:

 1. Oli ihana lukea Karjalaisesta että asemalla on uudet omistajat ja että asemaa remontoidaan :) Vuoden ajan olen ollut Joensuussa opiskelemassa ja nyt kesällä taas viettelen aikaa täällä kotona Uimaharjun laitamilla, joten viimeisimmät 'juorut' päätyivät silmilleni vasta luettuani Karjalaisen. UH:n asemarakennukset ovat kerrassaan upean näköisiä, ja muistan kun pikkutyttönä kävin mummon kanssa ostamassa junaliput asemalta ja pääsin ihmettelemään rakennusta hetkellisesti sisältä päin. Tsemppiä remonttiin ja mukavaa kesää teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :)

   Aseman ensi kertaa nähdessäni se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. <3
   Meillä kävi siinä mielessä hyvä tuuri aseman kanssa, sillä se ei ole ollut missään vaiheessa kylmillään. Kymmenessä vuodessa ei ole siis tullut (ainakaan paljoa) tuhoja. :)

   Aivan ihanaa kesää sinullekin!

   Poista
 2. Oletko matkustanut Timbuktuun vai rakennatko niin tiiviisti? Päivitystä jo kaipaisin, uusia kuvia.

  VastaaPoista
 3. Kuinka meni kesä meijän kylällä? Joko rakentaminen on millä mallilla?

  VastaaPoista