13.9.2016

Vuosi oltiin ilman...

... mutta nyt meillä on kunnon kylpyhuone tassuammeineen ja suihkuineen!


Iiiiiiiiih! Amme on jo testattu pariin kertaan. Pääsin myös korkkaamaan viime jouluna lahjaksi saamani kylpyvaahdon sekä Tom of Finland -pyyhkeen, joita olen säästellyt kylpyhuoneen valmistumiseen. Eilisiltana puolentoista tunnin likoamisen jälkeen oloni oli kuin onnellisella rusinalla. Näin vuoden kylppärittömyyden jälkeen en pysty edes kuvailemaan, miten yleelliseltä vaahtokylpy voikaan tuntua.

Ja nyt kun pääsin luksuksen makuun, kylppäriin oli ihan pakko saada kattokruunu.


Sen lisäksi että tuosta lampusta tulee ihan hirmuisen kiva valo, sitä on kaunis katsoa myös silloin kun valo ei pala.

Suihkukin on ihana! Unohdin tosin kuvata sen, mutta uskokaa pois. Muistin kuitenkin napsia ammehanasta lähikuvan.


Niin suihku kuin ammehanakin on tilattu Briteistä, koska Suomesta saatavat mallit olivat mielestäni joko rumia tai liian kalliita.

Nyt kun kylppäri alkaa olemaan valmis, siirrämme keittiön ykkösprioriteetiksi. Puuhella on kunnostettu lähes kokonaan ja odottaa asentamista. Kattoon laitetaan toinen maalikerros ja ihanan pirtsakka lattiamaali on jo matkalla. Ulko- sekä lippuluukuseinään laitetaan huokolevyt ja ne päällystetään... Jollain. Sitten päästään vetämään sisäseinälle sähköjä sekä putkia ja asentamaan keittiötä. Sähköjen saaminen saarekkeeseen tulee olemaan mielenkiintoinen ponnistus, sillä joudumme irrottamaan yhden lattialaudan, jonka alta saarekkeen sähköt vedetään. Juuri nyt kyseinen lauta on tukevasti paikoillaan eikä narise, mutta katsotaan miten käy sen jälkeen kun se jumpataan irti ja asennetaan takaisin. Odotussaliin johtavan oven edestä pitää korvata raakalautaa oleva pätkä kodinhoitohuoneesta puretulla lankulla.

Tekemistä siis riittää edelleen, mutta nyt pääsee sentään aina välillä hengähtämään.

4 kommenttia:

  1. Aivan on ihana! Hyvää kannatti odottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuntuu jo siltä että kaikki kylppäriremppaan liittyvät kauhut ja koettelemukset olivat ainakin melkein lopputuloksen arvoista. :)

      Poista