26.12.2016

Onnellista uutta vuotta!

Joulua edeltävä aika on ollut hurjan kiireistä niin opintojen kuin keittiön rakentamisen kannalta, mutta toivottavasti nyt taas helpottaa. Minä pidän vielä pienen hetken joululomaa, jonka jälkeen kirjoittelen miten keittiön remontti eteni lattian valmistumisen jälkeen.

Siihen asti saatte ihailla tätä kuvaa lähes valmiista keittiöstä.

Kuva © Joonas Lintulaakso
Onnellista uutta vuotta kaikille!

7 kommenttia:

 1. Onko teidän keittiössä puuhellaa tai sille paikkaa? Jos ei ole sellainen kannattaa hankkia. Hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 2. No onhan se tuo pikkuruinen valurautainen tuolla muurin kupeessa. Se onkin soma ja somalta näyttää muutenkin.
  Onnekasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Hei Julia! Kiirettäkö pitää, vaiko lomailet vielä? Olisi jo mukavaa nähdä lisää...

  VastaaPoista
 4. Olipa hauska ja tosi mielenkiintoista lukea blogisi läpi. Asumme ulkomailla toistaiseksi, joten voin vain unelmoida jostain noin suuresta remonttiurakasta. Ilolla odotan lisää.

  VastaaPoista
 5. Hei! Olen monesti ohikulkiessa miettinyt, missä käytössä Uimaharjun kauniit asemarakennukset nykyään ovat. Pikku googlailulla törmäsin sitten tähän blogiin, mukavan rehellinen ote ja hienoa että kunnioitetaan vanhaa! Tietysti tässäkin on eri koulukuntia, tiukkapipoisimmat eivät varmaankaan hyväksyisi kaikkia ratkaisujanne. Saman radan seuraava asema, Vuonislahti on aika saman tyylinen. Sen myyminen ohi tarjouskilpailun yksityiselle herätti paikallisissa paljon katkeruutta, ilmeisesti teihin on suhtauduttu ihan hyvin? Vuonislahdessa on myös samaan tyyliin aikanaan tehtyjä pienempiä ratatyöläisten taloja, jollaisessa puoliksi salaa haaveilen joskus asuvani :) Tuo jääkaappi on kyllä aika räväkkä valinta, itselläni sattuu silmiin mutta mikäs siinä jos tykkää. Muuten keittiö miellyttävän yksinkertainen, matalana ei liian hallitseva niinkuin täyskorkeat yläkaapit usein ovat.

  VastaaPoista